resterend voor nieuwe aanbiedingen

Verzending en levering

U kunt op onze website altijd 24/7 bestellingen plaatsen mits het voorraad strekt, het plaatsen van de bestellingen en het uitvoeren van de betaling wordt in een beveiligde omgeving uitgevoerd. Onze website is voorzien van een SSL certificaat.

Indien u kiest voor IDEAL als betaalmethode wordt u na het invullen van de gegevens doorgestuurd naar de website van uw bank, het versturen/ontvangen van gegevens en het uitvoeren van de betaling wordt op deze pagina uitgevoerd.

U kunt er ook  voor kiezen om te betaling met een bankoverschrijving. In dat geval zult u na het plaatsen van de bestelling het bedrag via uw eigen bank moeten overschrijven naar onze rekening, zodra de betaling is ontvangen kunnen wij uw producten verzenden. Let Op! Deze methode kent een langere doorlooptijd omdat wij eerst de betaling moeten ontvangen. Onze bankgegevens worden getoond nadat u de bestelling plaatst.

Onze bestellingen worden bezorgd door DHL. Wij hanteren een levering van maximaal 5 werkdagen. Na het plaatsen van een bestelling ontvangt u meer informatie over de levering.

SSL
Secure Socket Layer (SSL) en Transport Layer Security (TLS) is het meest gebruikte beveiligingsprotocol. Het is in feite een protocol dat een beveiligd kanaal voorziet tussen twee computers die via internet of een intern netwerk communiceren. In de huidige digitale wereld wordt het SSL-protocol doorgaans gebruikt wanneer een webbrowser een veilige verbinding moet kunnen maken met een webserver via het inherent onveilige internet.